facebook

Побратими зібрали йому гроші на похорон, а він вижив… Сергій Кнутов, воїн- легенда

Хлопець пережив страшне поранення снарядом в обличчя.

Український захисник, боєць легендарної 72-ї бригади Сергій Кнутов показав справжню мужність та непереможну жагу до життя. Побратими зібрали йому на похорон кошти, але він поборов смерть. Після надважкого поранення снарядом в зоні АТО воїн вижив та впевнено крокує до одужання.

Про неймовірний зворушливу історію розповіла на сторінці в Facebook волонтер Наталя Юсупова.

“Побратими зібрали йому гроші на похорон, а він вижив… Снаряд потрапив йому прямо в обличчя, шансів практично не було. Лікарі сказали, що варіантів немає… А він на третю добу прийшов в себе і вижив!”, – пише жінка, яка щодня бачить подібні моторошні картини на військових госпіталях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Не дивлячись на те, які муки доводиться терпіти хлопцю, він не втрачає віри та тримається з усіх сил. Сам Сергій упевнений, що все буде добре та постійно підбадьорює близьких та друзів.

“Я, як доросла людина розумію, що значить подібне поранення: це постійний біль, нерви і очікування нових випробувань, але він впорається, він сам так і каже. Ніколи не ниє, що не скиглить і нікого не лає. Все переживає сам! Поки в країні є такі, як ти, ми непереможні!”- заявила Юсупова.

Українців надзвичайно зворушила ця історія. Вони горді та щасливі, що саме такі хлопці захищають нас. Сергія підтримали сотні користувачів та побажали швидкого одужання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...