facebook

Просять допомогти з подарунком на день народження доньці загиблого героя з Волині

Просять привітати із Днем народженням 6-річну донечку загиблого в АТО волинянина.

Просять привітати із Днем народженням 6-річну донечку загиблого в АТО волинянина.

Про це повідомляють волонтери на сторінці Діти небесного легіону у Фейсбуку.

19 травня вже шостий день народження зустрічає Злата Герасимик. Вона – донька полеглого за Україну Героя Герасимика Дмитра Миколайовича. Дмитро був військовослужбовцем 51-ої окремої механізованої бригади, брав участь у боях за Савур-могилу, на блокпосту отримав поранення у плече і тут же був прооперований у польовому шпиталі. По дорозі до Дніпровського госпіталю автобус з пораненими був обстріляний. Внаслідок цього обстрілу Дмитро отримав іще одне поранення в голову, після 5-ти днів перебування у стані коми і невдалої спроби лікарів дістати кулю, він помер, так і не прийшовши до тями. Чоловіку було лише 26. Його донечці Віці тоді було всього 2 рочки, а меншеньку – Злату – він бачив лише єдиний раз, відразу після пологів, коли дали короткотермінову відпустку, і одразу після хрестин повернувся знову в зону АТО…

Жвава та енергійна Злата не дає мамі спокою ні на хвилинку. Якби не карантин, то зараз готувалася б до випускного в садочку, але дівчинка не впадає у відчай і активно готується відразу вже до школи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В основному Злата дуже активна дитина, ні хвилини не сидить на місці: то їздить на велосипеді, то вже ганяє м’яча з сусідськими хлопцями, а за мить – вже на домашньому майданчику злітає з гірки.

А ще іменинниця дуже любить танці. За гарних обставин може годинами в дома танцювати під пісні Олі Полякової, Олега Вінника та інших сучасних виконавців.

Як і всі маленькі дітки, Златка любить дивитися мультфільми. Іноді також переглядає різні пізнавальні передачі на телеканалі «Планета».

З домашніх тварин у Златочки є котик Батерс, якого потай любить ховати у своєму ліжечку, і маленький цуцик Бакс з, ким залюбки гуляє. На день народження чекає гостей, друзів і дуже марить лялькою ЛОЛ.

Мама Наталія для дівчинки є справжнім авторитетом. Саме у неї донечка бере перші уроки кулінарії (а цю справу Злата дуже любить). І допомагає матусі дівчинка залюбки, уже може самостійно прибрати за собою. Більшість свого часу родина проводить у рідному селі і рідко мали змогу поїхати за межі Волині, не кажучи вже десь за кордон.

Зробити сюрприз для Златочки може кожен, привітавши її з днем народження на свій розсуд. Контактний номер: 0502294100 та 0989481450.

Інформація про батька іменинниці є у Книзі пам’яті, деталі за посиланням: http://memorybook.org.ua/4/ger…

Фінансово підтримати родину  ПРИВАТБАНК  4149-6293-9449-9149 (Герасимик Наталія Василівна)

Інформація для благодійників: Злата Герасимик – 6 років (19.05.2014). Камінь-Каширський р-н. Одяг: 136-140; взуття: 31.

Контактний номер: 050 229 4100 та 098 94 81 450.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...