facebook

Зоря в ефективному стилі переграла шахтар (Відео)

У фінальному 26 турі українського чемпіонату луганська команда здобула вольову перемогу над гірниками.
30-жовтня-в-Запоріжжі-зутрінуться-Зоря-Шахтар
Стадіон Славутич-Арена, де проходив поєдинок,  зібрав рекордну за останній час кількість глядачів – на матчі були присутні  6 751 вболівальників. Команди в свою чергу віддячили присутнім за футбольну атмосферу красивою грою.
Наставники обох команд зробили певну ротацію в основних складах перед фінальним кубковим матчем. Однак незважаючи на це, гра стала прикрасою в завершальному турі чемпіонату України.
Першими пропустили луганчани – зі штрафного навішував Ракицький, м’яч від голови Гладкого влучив у штангу, а на добиванні якісно відпрацював Факундо Ферейра. 1:0
В другому таймі Зоря змогла не лише відігратися, а й забезпечити переможний рахунок. На 56 хв. Караваєв подав м’яча у карний майданчик, а Андрій Тотовицький замкнув передачу прострілом головою 1:1. Натхненні забитим голом підопічні Вернидуба вже через 4 хвилини вийшли вперед.
Тотовицький з дальньої відстані пробив точно в дев’ятку 1:2.
Шахтар всіма силами намагався перехопити ініціативу і організувати гол, що їм і вдалось на 74 хв., коли Гладкий після подачі з кутового здійснив влучний удар по воротам Шевченка.
Окрилені луганчани все ж не дали можливості гірникам святкувати перемогу на Славутич-Арені. На 82 хв. Андрій Тотовицький оформив хет-трик, знову забивши з дальної дистанції в дев’ятку воріт Андрія П’ятова.
Таким чином, команди достойно провели репетицію фіналу Кубка України. Зоря в піднесеному настрої готуватиметься до історичного матчу, Шахтар теж буде мотивований і  зробить все можливе, щоб завоювати трофей в цьому сезоні.
Шахтар – Зоря 2: 3
Голи: Феррейра, 32, Гладкий, 74 – Тотовицький, 56, 61, 82
Шахтар: Пятов – Кобін (Зубков, 27), Ордець, Ракицький, Шевчук (Матвієнко, 11) – Степаненко, Малишев – Нем, Коваленко, Гладкий – Феррейра (Арабідзе, 63)
Зоря: М. Шевченко – Опанасенко, Сіваков, Гордієнко, Сухоцький – Гречишкін, Танковський (Чайковський, 55) – Караваєв, Любенович, Петряк (Тотовицький, 46) – Пауліньо (Безбородько, 72)
Попередження: Нем, Ракицький – Любенович
Фото: ФК Зоря

Джерело – http://sport-olymp.com/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...