facebook

Ось про кого має гудіти інтернет: він руками викопав 2 метри землі, щоб врятувати побратима

На Донбасі боєць ЗСУ під ворожим вогнем врятував побратима від лютої смерті. Окупанти ввечері 24 травня обстріляли українських військових у районі Новолуганського, більше години били з самохідних артилерійських установок, випустивши близько сотні снарядів.

Боєць ЗСУ відважно кинувся рятувати свого бойового товариша, який опинився під землею внаслідок обстрілу російських окупантів. Про це NNS дізнався від журналіста Олександра Махова, зазначають Патріоти України.

“Один зі 122 мм снарядів потрапив точно в бліндаж. Там у цей час був один з армійців – Ярослав. Його засипало землею. Його побратим Володимир під обстрілом кинувся рятувати друга – руками викопав два метри землі і витягнув Ярослава майже неушкодженим”, – пише Махов в Facebook.

Володимир же на війні з 2015 року. За словами журналіста, командування бригади вже подало чоловіка на державну нагороду за виявлену мужність.

У повідомленні бригади відзначили, що вогонь по бійцях вели з Горлівки, окупанти розташувалися недалеко від місця проживання мирного населення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...