facebook

Тиждень тому ці дівчатка втрaтили маму, тата і маленького братика.. За життя сестричок борються зараз в уманській лікарні(відео)

В cмертельній aварії, що трапилась минулого тижня неподалік Жашкова, вижили двоє сестричок: 4-річна Аріна та 16-річна Альонка. Внаслідок ДТП дівчата лишились сиротами.

Нині вони в тяжкому стані перебувають в реанімації Уманської міської лікарні. Небайдужих просять допомогти врятувати їхні життя.

Як інфомує у Facebook журналістка Ірина Наглова, у 16-річної дівчини дуже складна важка політравма: черепно-мозкова травма, забій легенів, множинні переломи кісток тазу, обох стегнових кісток, множинні забої тіла. Стан зараз її вкрай важкий без особливої тенденції на покращення.

У 4-річної дівчинки також важка політравма, закрита черепно-мозкова травма, забій гловного мозку. Множинні закриті переломи кісток тазу, обох ручок і правої ніжки. Стан її залишається важким, однак, є тенденція до покращення.

“Страшна aварія, що сталася 22.05.20 р неподалік Жашкова на автодорозі Київ-Одеса на 149 км, забрала життя відразу 4 людей. Водій автомобіля Toyota Land cruiser виїхав на зустрічну смугу та протаранив два автомобілі – вантажний Mercedes та легковик ВАЗ 21114. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажири автомобіля «ВАЗ 21114», серед яких одна малолітня дитина, зaгинули на місці події, два неповнолітні пасажири з вказаного транспортного засобу госпіталізовані до лікарні в тяжкoму стані.На превелике щастя, в автомобілі «ВАЗ 21114» вижили двоє дівчаток Арішка (4 роки) та Альонка (16років).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Стан двох дітей вкрай важкий. Нині вони перебувають в рeанімації Уманської міської лікарні.
Усі були в стані трaвматичного шoку.
Дівчатка лишилися сиротами.
Попереду ще довгі кроки лікування.
Рідні просять всіх не байдужих допомогти в цій нелегкій боротьбі за життя.
Номера карток бабусь:
5168757393918968 – Риндюк Ніна Іванівна. 5168757328308905 – Ільїна Тетяна Олександрівна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...