facebook

Бойовики у зоні ООС атакували українських військових: є поранені

19 червня збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомили у прес-центрі штабу ООС.

Як зазначається, бойовики відкрили вогонь із гранатометів різних систем та стрілецької зброї у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, біля Кримського.

Неподалік населеного пункту Шуми окупанти випустили 8 мін із мінометів калібру 82 мм, а також вели обстріл українських позицій біля Оріхового, застосовуючи заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Біля Хутора Вільний ворог двічі обстрілював українські позиції з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також застосував різних систем гранатомети і великокаліберні кулемети.

Крім того, вівся вогонь у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, поблизу Славного, де вороог відкривав вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Під час проведення інженерної дорозвідки поблизу населеного пункту Новотошківське, в результаті розриву міни, отримали поранення двоє військовослужбовців Об’єднаних сил. Їм надали медичну допомогу та евакуювали до госпіталю. Їхній стан задовільний.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...