Топ- фільми до дня батька

У третю неділю червня в Україні відзначають День Батька. Свято започаткували 19 червня 1910 року.

Місіс Даутфаєр (1993)

Комедія про батька, який після розлучення з дружиною хотів частіше бачитись із сином та донькою. Йому в голову прийшла ідея — переодягнутися у жінку старшого віку і стати няненю для своїх дітей. У результаті його план провалився, втім йому вдалося довести дружині, що може бути хорошим батьком для своїх дітей.

Скажене весілля (2014)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Французька комедія про багатодітного батька Клода, котрий хотів видати своїх доньок заміж за аристократичних французів, однак усі його дочки одружилися з представниками різних національностей. Єдина надія батька — молодша донька Лаура. Якою буде реакція батька, коли він дізнається, що обранцем доньки став француз із африканської родини?

Спокусник (2011)

У Німецькій комедії історія розвивається навколо сценариста Генрі, який переживає творчу кризу. Йому пропонують написати сценарій фільму за романом своєї колишньої подруги Катарини, в яку він довгі роки закоханий. У цей час перед його дверима з’являється восьмирічна дівчинка Магдалена, яка вручає йому листа, в якому йдеться, що він — її батько. Тож Генрі доводиться постійно контрастувати між улюбленими жінками і вперше відчути відповідальність.

2+1 (2016)

Життя Самуеля було легким, безтурботним і сповненим захопленнями. Але все змінилося тоді, коли одна з його численних колишніх подруг підкинула йому немовля. Головний герой вирішує, що така проблема йому явно не по зубах, і відправляється на пошуки матері дитини Глорії. Все це обернеться низкою подій, які назавжди змінять життя Самуеля. Безуспішні пошуки в іншій країні призводять до того, що життя Сема кардинально змінюється. Сем стає каскадером, а дочка Глорія стає його сенсом. І все йде добре, поки через 8 років Глорія не сказала, що понад усе хоче побачити свою маму.

Оля

Recent Posts

По доларах та євро будуть нові правила: НБУ готує масштабні зміни

НБУ готує масштабні зміни Національний банк нарешті почув бізнес. 25 квітня регулятор анонсував наймасштабніший пакет…

1 годину ago

“Мобілізувати” можуть не лише машини: що ще дозволено забирати ТЦК та військовим

В українців можуть забрати не лише авто на потреби ЗСУ, а й житло В Україні…

11 години ago

Долар здувся, а євро пре далі: банки та обмінки змінили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 3 травня, мають наступні показники: курс…

13 години ago

Мобілізація в Україні: Генштаб розповів, кому з чоловіків треба прийти до ТЦК

Всі чоловіки віком від 16 до 60 років повинні прийти до Територіальних центрів комплектування та…

15 години ago

Війна закінчиться у 2024 році: путін уже готується злити свою армію – спливли подробиці

Експерт розповів, що задумав російський диктатор і коли закінчиться повномасштабна війна Політолог Андрій Піонтковський в…

17 години ago

Помер через 2 дні після візиту до ТЦК: що відомо про розслідування гучної справи

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження, а омбудсман узяв справу на особистий контроль. Поліція Хмельницької області…

19 години ago