facebook

П’яні поляки побили двох українців-далекобійників, які не хотіли з ними пити горілку

Побиття 2-ох водіїв з України двома водіями-поляками сталося вночі з 20 на 21 червня на паркінгу для вантажівок в Німеччині неподалік Мюнхена.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на polsatnews.pl, причиною нападу став алкоголь, точніше небажання українців його пити.

40-річний польський водій, який вже був “під градусом”, підійшов до своїх українських колег й запропонував разом напитися горілки. Коли ж отримав відмову, то потрактував це як образу: повернувся до свого авто, взяв там лом та покликав на допомогу іншого водія з Польщі й разом рушили в бік українців.

Останні намагалися уникнути й конфлікту й піти спати, однак їх обох витягнули з кабіни й почали бити кулаками та ломом. Внаслідок побиття 47-річний та 60-річний водії з України отримали численні синці та травми. В одного з них діагностували струс мозку, через що знадобилася госпіталізація.

Обох поляків затримала німецька поліція на місці події. Їм пред’явили звинувачення в нападі з тілесними ушкодженнями. Суд ухвалив рішення про тимчасовий арешт чоловіків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...