facebook

Поляк жорстоко вбив українця, який зайшов у гості: нападнику загрожує довічне

На лаві підсудних Окружного суду в Лодзі опинився 50-річний житель цього міста.

Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на Dzienniklłodzki.pl, поліція звинувачує чоловіка в смерті громадянина України. За скоєний злочин йому загрожує довічне ув’язнення.

Трагедія сталася понад рік тому – 19 травня 2019 року. Громадянин України прийшов у гості до знайомого поляка. Між ними виникла суперечка,в ході якої українець був тяжко побитий. Його знайшов інший мешканець будинку і викликав швидку допомогу. Але чоловіка не вдалося врятувати – від помер внутрішнього крововиливу.

Справою зайнялася прокуратура за статтею “нанесення тяжких тілесних ушкоджень несумісних з життям”.

Нападником виявився безробітний житель Лодзі. Чоловік зізнався у скоєнні злочину й розповів, що українець прийшов до нього у гості та почав заглядати до шафок. На зауваження припинити це, гість начебто вдарив його в обличчя. Після цього й був побитий. Господар витягнув жертву на сходи й покинув там.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Згодом поляк змінив показання. Почав говорити, нібито українець схопив молоток і хотів його вдарити, тож він вихопив інструмент і два рази вдарив гостя. Істину має встановити суд, яки вже отримав обивнувальний акт від прокуратури.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...