facebook

У Дніпрі коляска з маленькою дитиною потрапила під потяг

Поїзд збив коляску з півторарічною дівчинкою в Дніпрі. Про це повідомляє Інформатор.

Інцидент стався напередодні увечері. Бабуся під час прогулянки перетаскувала коляску з дівчинкою через залізничні колії неподалік від житлових будинків в районі тунельної балки. Тоді з-за повороту показався ремонтний потяг. Жінка встигла піти з шляху його проходження, але коляску прибрати не змогла.

Машиніст, побачивши коляску, почав гальмувати, але поїзд все одно збив коляску з розташованої усередині дівчинкою. Бабуся схопила травмовану дитину і втекла з місця події, залишивши там коляску і особисті речі.

Поліція обстежила прилеглу територію і знайшла жінку з маленькою дитиною в одному з будинків на вулиці Льотчиків. Обличчя дитини було в крові, і співробітники патрульної поліції прийняли рішення терміново госпіталізувати дівчинку в дитячу лікарню на Космічній, не чекаючи приїзду швидкої.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За попереднім висновком медиків, у дівчинки перелом верхньої щелепи і вибиті зуби. Дитину помістили в реанімацію. До лікарні також прибули батьки дитини, яким повідомили про те, що трапилося. Тепер поліція з’ясовує всі подробиці і обставини того, що сталося.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...