facebook

Крим так і не став частиною РФ – політолог

Політичний оглядач Сергій Стельмах аналізує останню заяву «спікера» парламенту окупованого Криму і робить з них парадоксальний висновок.

krimm

Так, за словами оглядача, за останні два з половиною роки Кримський парламент прийняв низку дивних нормативних актів, а його члени озвучили ряд беззмістовних заяв. Остання з них була присвячена російському терористу Арсенію Павлову, більше відомому як Моторола. Поминаючи його, «спікер» нелегітимного парламенту окупованого півострова Володимир Константинов вкотре звинувачував «українських фашистів в Києві». Ця заява Константинова виглядає як пародія на серпневі погрози Путіна у зв’язку з так званою «українською ДРГ» у Криму – тоді російський президент теж називав Україну державою-терористом і відмовлявся сідати за стіл переговорів із представниками Києва. Тим не менш, зустріч Путіна з Порошенком у Берліні нещодавно відбулась.

Як наголошує оглядач, доволі важко уявити щоб з такими заявами виступав губернатор Ростовської області чи парламент Татарстану – вони займаються внутрішніми справами. А тому активність Константинова – ще один доказ того, що Крим так і не став частиною РФ. Його не інтегрують до складу держави, бо основна мета захоплення півострова – тиск на Україну. І кримський «спікер», хоч і змінив громадянство, залишися по суті своїй українським провінційним чиновником, – підсумовує оглядач.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...