facebook

У Міносвіти пояснили, як абітурієнтам не потрапити під призов

Абітурієнтам необхідно пройти попередню реєстрацію для складання вступних іспитів і отримати підтвердження про свої наміри вступати до вишу.

Вступники до закладів вищої освіти можуть отримати відстрочку до 1 жовтня 2020 року. Про це в середу, 8 липня, повідомило Міністерство освіти і науки.

З цією метою абітурієнтам необхідно пройти попередню реєстрацію для складання вступних іспитів і отримати підтвердження про свої наміри вступати до вишу.

На підставі довідки про попередню реєстрацію для участі в іспитах військкомати зобов’язані надавати відстрочку від призову, пояснили в Міносвіти.

Міністерство надало роз’яснення прийомним комісіям вишів щодо попередньої реєстрації абітурієнтів, які планують продовжити своє навчання, але підлягають призову.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також в Міносвіти нагадали, що громадяни 18-19 років можуть бути призвані на строкову військову службу за власним бажанням і письмовою заявою.

Як повідомлялося раніше, Міністерство освіти і науки звернулося до Міністерства оборони з проханням надати відстрочку від весняного призову на строкову військову службу для випускників шкіл.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...