Нещодавно невістка купила старшому онуку дорогий телефон.

Нещодавно невістка купила старшому онуку дорогий телефон. Особисто я, купувала подарунки синові тільки тоді, коли він добре себе поводив і добре вчився. Подарунки були заохоченням в нашій родині, а не пустою тратою грошей. На це питання у нас з невісткою кардинально протилежні погляди. Вона вважає, що діток треба тішити подарунками просто так, але я з цим не згідна. Впевнена, невістка неправильно виховує дітей

Нещодавно невістка купила старшому онуку дорогий телефон. Особисто я, купувала подарунки синові тільки тоді, коли він добре себе поводив і добре вчився. Подарунки були заохоченням в нашій родині, а не пустою тратою грошей. На це питання у нас з невісткою кардинально протилежні погляди. Вона вважає, що діток треба тішити подарунками просто так, але я з цим не згідна. Впевнена, невістка неправильно виховує дітей

У мене двоє синів, які вже давно одружені. Виросли мої діти достойними людьми і я вважаю, що це результат мого правильного виховання. Як мати хлопців, я повинна була завжди тримати вдома дисципліну. Мої сини і добре вчилися, і допомагали мені по дому. Хлопці і посуд мили, і прибирали у себе в кімнаті.

Про подарунки – це взагалі окрема історія. Пам’ятаю, мій старший син колись хотів велосипед. Ми з чоловіком пообіцяли, що купимо його, якщо син закінчить навчальний рік без трійок. І так було у всьому, непотрібні речі ми не купували, а те, що вони хотіли, потрібно було якось заробити.

І що я зараз бачу у сім’ї мого сина – невістка абсолютно неправильно виховує своїх дітей. Я дуже люблю дітей і рада, що у мене є двоє прекрасних онуків. Вони хороші дітки, але моя невістка неправильно їх виховує. Справа в тому, що вона багато їм дозволяє. Нещодавно вона купила старшому онуку телефон, який коштує стільки, як моя пенсія за пів року. Я була ошелешена, не розумію, навіщо дитині така дорога річ?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як не прийду до них в гості, дітки бігають по будинку, бешкетують і галасують. Роблю зауваження, але вони відповідають, що їм мама дозволила. Та й невістка відразу їх захищає. Як на мене, то діти повинні поводитися більш стримано. А то, вони так скоро на голову сядуть і стануть некерованими.

Дітей треба тримати в стриманості, щоб слухали і поважали батьків. Що стосується примх, то і тут їм потурають. Батьки купують їм все, що тільки захочуть і дозволяють буквально все. Мені здається, що так діти нічого не будуть цінувати. Ми будемо давати все, а значить, що для цього не треба особливо старатися. Це, як на мене, погано впливає на дисципліну.

Особисто я, купувала подарунки синові тільки тоді, коли він добре себе поводив і вчився. Він знав, якщо хочеш щось отримати, то повинен себе добре поводити. Подарунки були заохоченням в нашій родині, а не пустою тратою грошей. На це питання у нас з невісткою теж кардинально протилежні погляди. Вона вважає, що діток треба тішити подарунками просто так.

Крім усього, онуки абсолютно не привчені до роботи по дому. Вони вже не маленькі, їм дев’ять і сім років, і їм можна давати невеликі доручення. Скажімо, поливати квіти або мити посуд. Таким чином, вони будуть відповідальними і будуть знати, що у них є свої обов’язки. Але невістка завжди говорить, що не хоче відбирати у них дитинство, і що діти повинні гратися, а не виконувати роботу по дому. Мовляв, виростуть, встигнуть ще від домашніх турбот.

Я ніяк не можу знайти контакт з невісткою в питанні виховання дітей. Вона робить все по-своєму, і абсолютно не правильно. Мої ж підказки та рекомендації пропускає повз вуха. А якщо я починаю вчити її, як буде краще, сприймає все дуже гостро. Відразу починає ображатися і перечити мені.

Не знаю, як з нею можна ще говорити? Адже її виховання може привести до відсутності дисципліни і поваги, а вона не розуміє цього. Я ж старша і досвідченіша, і знаю, як буде краще. Боюся, як би не упустити момент і не було пізно. Тільки як переконати в цьому мою невістку?

annashchesna

Recent Posts

Це жах: п’яні ТЦКашники “викрали” волонтера – вже відправляють на службу

Рано-вранці повертався з Польщі волонтер ГО "Порятунок тварин Харків". Його місія полягала у тому, щоб…

3 години ago

Машини вже почали конфіскувати назавжди: українці вже випробували нові правила

У водіїв вже вилучають авто У Польщі з 14 березня 2024 року почали діяти правила,…

5 години ago

МОН назвало дату літніх канікул у школярів в Україні

Міністерство освіти України подовжило навчальний рік у школах на один місяць. Літні канікули розпочнуться з…

8 години ago

Кінець війни в Україні: залишилося два дні – стартують мирні переговори, подробиці

Чого від них чекати За три дні розпочнуться мирні переговори щодо припинення війни росії проти…

10 години ago

Погіршення погоди скоро накриє багато областей, але надовго воно не затримається.

Погіршення погоди скоро накриє багато областей, але надовго воно не затримається. Погода в Україні буде…

11 години ago

Сухо, сонячно та тепло: синоптик Діденко попередила про гарну зміну погоду

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 27 квітня, антициклон витіснить дощі з України.…

12 години ago