facebook

Як зробити дім безпечним для маленької дитини

Експерт «Сніданок. Вихідний» Таміла Чехович навчить, як зробити оселю не тільки затишною, але й комфортною для вашої дитини.

bezpeka_ditini_vdoma

Важко стежити за маленьким кмітливим дослідником,  який активно пізнає світ, намагається до усього доторкнутись, потримати у руках, відчути смак. Таміла Чехович дасть вам декілька порад, як убезпечити домівку і не хвилюватись за своє чадо.

ЗАГЛУШКИ НА РОЗЕТКИ

Насамперед варто подбати про захист електрики, хімії та важких речей. Для цього можна придбати пластикові заглушки на розетки. Не забувайте вимикати електроприлади з мережі, коли ви ними не користуєтесь. Прилади, техніку, хімічні засоби для прибирання, аптечку, горщики з квітами краще зберігати на верхніх полицях або у шафі, щоб малюк їх не перекинув на себе.

ЗАГОРОДКИ

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо у вас багато хатніх клопотів і вам потрібно залишити малечу саму у кімнаті, обмежте простір для гри у кімнаті спеціальною загородкою для дітей та дайте малюку улюблені іграшки.

ВІДЕОНЯНЯ

Останнім часом серед батьків великий попит має відеоняня. Одну слухавку залишаєте біля малюка, другу – забираєте із собою. Таким чином ви завжди бачите і чуєте, чим займається дитина. Радіоняня може відтворювати колискові і працює у радіусі 300 м.

СИЛІКОНОВІ НАКЛАДКИ

Захистити малюка від механічних травм допоможуть силіконові накладки для гострих кутів та захисні накладки для дверей (щоб малюк не придавив пальчики). На вікна рекомендовано встановити спеціальні фіксатори, щоб дитина не могла їх відчинити і випасти із вікна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...