facebook

На кордоні України з Польщею застрягли сотні фур

На прикордонному переході Ягодин-Дорогуськ по обидва боки стоять понад 500 вантажівок. Приблизний час очікування на перетин кордону становить 24 години.

На україно-польському кордоні утворилися масштабні черги з вантажівок. Щоб перетнути кордон, доводиться чекати близько доби. Про це повідомляє Польське радіо в суботу, 25 липня.

Зазначено, що найгірша ситуація спостерігається на переході Ягодин-Дорогуськ.

“По обидва боки стоять понад п’ять сотень вантажівок, а приблизний час очікування на перетин кордону становить 24 години”, – йдеться в повідомленні.

При цьому на переході Рава-Руська-Гребенне ситуація трохи краща. В’їзду в Польщу чекають близько 90 автомобілів, а в’їзду в Україну – 170. Щоб потрапити в Україну, доводиться чекати майже 13 годин, а в Польщу – дев’ять годин.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Основна причина утворення черг – ремонт на переході Ягодин-Дорогуськ, який триватиме до жовтня. Ще одна причина – це збільшення інтенсивності руху вихідними.

Нагадаємо, в середині липня угорська влада посилила контроль на кордоні з Україною, через що в пункті пропуску утворилася черга із сотень автомобілів.

Ситуація покращилася після того, як Угорщина дозволила в’їзд деяким українцям.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...