facebook

Терористи порушили перемир’я на Донбасі: командувач ОС заявив про обстріли

Попри оголошення повного припинення вогню опівночі 27 липня, російські терористи на Донбасі встигли вже двічі порушити домовленість.

Попри оголошення повного припинення вогню опівночі 27 липня, російські терористи на Донбасі встигли вже двічі порушити домовленість.

Про це під час брифінгу заявив командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко. За його словами, ворожі атаки було зафіксовано вночі та вранці (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

“Ситуація на лінії розмежування стабільно контрольована. На жаль, із боку противника о 00:20-00:45 був обстріл підрозділу 36-ої окремої бригади морської піхоти зі стрілецької зброї, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Втрат із боку ОС нема. Наші підрозділи поки мовчать. Той обстріл, який був уночі, загрози життю особового складу не ніс”, – запевнив він.

Водночас Кравченко наголосив, що у разі небезпечних збройних провокацій бойовиків ніхто не заборонить воїнам ЗСУ давати гідну відсіч ворогу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що стосується другого порушення окупантами, то воно відбулося близько 9-ої години ранку в смузі відповідальності 79-ої бригади. Зокрема, за допомогою ручних протитанкових гранатометів противник здійснив три постріли і встановив три міни ПОМ.

Як повідомив у Facebook пресцентр штабу ООС, вночі противник з тимчасово непідконтрольної Ужівки відкривав вогонь по позиціях ЗСУ біля Водяного. Ще один факт був зафіксований неподалік Новомихайлівки. За допомогою протитанкових гранатометів противник зробив мінування українських позицій трьома протипіхотними мінами ПОМ-2.

Зі свого боку представники терористичних “Л/ДНР” заявили, що з початку перемир’я 27 липня в ОРДЛО не було зафіксовано жодних обстрілів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...