facebook

Як очистити закладений ніс за 1 хвилину: простий та ефективний спосіб

Ця проста дихальна вправа допоможе вам очистити закладеність носа або позбавитися від закладеності носа за одну хвилину. Ця вправа була розроблена лікарями.

56b946

Ця дихальна вправа, як правило, допомагає 85% людей. Ви можете зробити її в домашніх умовах. Проте, Вам слід правильно виконувати її.

Якщо у Вас серйозні проблеми зі здоров’ям або сильні болі, рекомендуємо Вам звернутися за консультацією до лікаря. Самолікування може бути небезпечне для Вашого здоров’я.

Затисніть свій закладений ніс і почніть швидко ходити із закритим носом і ротом. Ймовірно, ви зможете зробити приблизно 20-30 кроків. Продовжуйте рухатися до тих пір, поки не відчуєте сильну потребу зробити вдих.

Потім Вам слід сісти, тримаючи спину повністю прямою, при цьому Ви повинні зосередитися на своєму диханні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Розтискайте свій ніс і відновіть своє звичайне (не глибоко) дихання, тримаючи рот закритим.

Замість глибокого вдиху робіть невеликий вдих і на видиху розслабте усі м’язи свого тіла, особливо у верхній частині грудної клітки. Зробіть ще один легкий вдих і знову розслабтеся.

Зробіть ще декілька поверхневих дихання, при цьому Ви повинні залишатися спокійними.

З кожним вдихом продовжуйте це полегшене поверхневе дихання, залишаючись при цьому розслабленими.

Ваша мета полягає в підтримці повітряного голоду протягом 2-3 хвилин при повному розслабленні м’язів усього тіла. Дихання в цей час може бути частим, але спокійним і розслабленим.

Після того, як ви очистили ніс, важливо дихати тільки через ніс і не через рот.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...