facebook

Малюк плаче й кличе татка: деталі загибелі сім’ї в ДТП на Франківщині

На Франківщині в середу, 12 серпня, поховали родину, яка загинула у страшній аварії. П’яний водій буса “Мерседес” на величезній швидкості в’їхав у ВАЗ. У результаті загинуло подружжя – Марта і Богдан Максимці, а також їхній син Ігор. Вижили тільки дружина водія Яна і його 2-річний син.

Детальніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Випивав на хрестинах і сів за кермо

У самому селищі Перегінське, де сталася трагедія, люди досі не можуть отямитися. Найбільше люди обурені 26-річним Петром Т. – водієм, із вини якого загинули троє осіб, мовляв, він уже давно має погану славу в їхньому районі.

“Він живе в сусідньому смт Закерничне. Але постійно ганяє чи то під кайфом, чи то п’яний по дорогах села. І цього разу видно, що їхав він на величезній швидкості. Кажуть, що цього дня його вже зупиняла поліція, але відпустила. Він весь час відкуповується. І до цього багато разів зупиняли, але нічого йому не було. Його батьки з грошима, тому всі побоюються, що вони відкуплять сина. Кажуть, що в нього є чи то громадянство, чи то зв’язки в РФ, і він легко може втекти”, – розповіли друзі загиблої сім’ї.
Також у селі розповідають, що в день аварії Петро випивав на хрестинах, в потім сів за кермо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Він настільки був п’яний, що коли його привезли в лікарню, він питав, що сталося і що він накоїв”, – розповідає знайома родини загиблих.

Третій син у сім’ї

Сім’я винуватця ДТП вважається заможною, його батько працює десь у компанії, пов’язаній із лісозаготівлями. Там же працював і Петро. На своїй сторінці в соцмережі він написав, що працює лісорубом. Також у нього є фото в лісі під час вирубування. Але говорять, що толку від Петра там було мало. Він постійно випивав.

“Батько в нього нормальний, він його часто лаяв за те, що він п’яний і сідає за кермо. Але Петру говорити марно. Якщо є можливість десь погуляти, він завжди тут як тут. І обов’язково на своєму бусі “Мерседес”. Йому і друзі говорили, що так не можна, але до Петра це не доходило”, – розповів один із його знайомих.
У винуватця ДТП також є сестра і брат, але про них нічого поганого в селі не можуть сказати.

У соцмережах уже з’явилися деякі захисники винного водія. Вони переконують людей, що нібито будь-хто міг опинитися в такій ситуації, і звинувачувати хлопця не потрібно. А дехто і зовсім стверджує, що нібито обидва водії їхали посередині дороги й не розминулися. Насправді це неправда.

Допомагав своїй сестрі

В аварії загинула сім’я Максимців: батько Богдан, мати Марта і їхній 32-річний син Ігор, який був за кермом. Вижила тільки дружина Ігоря Яна і їхній 2-річний син.

“Ігорю було 32 роки. Він був спокійний, добрий, привітний, веселий і хороший друг. Разом із батьками він допомагав своїй сестрі Оксані, яка залишилася без чоловіка й виховує сина. Сам Ігор одружився з Яною років шість тому, і два роки тому в них народився син. Зараз дитина отримала травми під час аварії й постійно кличе батька”, – розповіла знайома родини.
Батьки Ігоря були вірянами, ходили до церкви. У них ще залишилися дочка й син. “Батьки Ігоря були прикладом для всіх нас”, – розповідають друзі родини.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...