facebook

Підлітки-наркомани катували маленьку чихуахуа… Але життя все розставило на місця!

Тому коли рятувальники міста Маргіт (Великобританія) знайшли на вулиці змучене цуценя і з’ясовували, що з ним сталося, волосся на їх головах буквально стало дибки.

pay-chunky-the-dog

Виявилося, що четверо 15-річних підлітків, які зловживали таблетками, викрали у господарів маленьку чихуахуа і кілька годин катували її собі на потіху.

11207319_1019970944721913_8411926739138306015_n0

Спочатку вони били і ганяли її, потім зламали лапи і шию, підпалили мордочку і спину за допомогою аерозольного балончика, нагодували наркотиками і наостанок, подумавши, що щеня мертве, викинули його на смітник. Однак бідолаха дивом вижив. Коли він прийшов до тями, то в страшному стані ще майже тиждень повзав біля дороги і боровся за життя. Там його і знайшли рятувальники.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

pay-chunky-1

Як з’ясувалося, чихуахуа звали Чанкі (Пухнастик). Ветеринари робили все можливе, щоб здоров’я крихітки швидше відновилося. І він, відчуваючи це, разюче швидко приходив до тями. Собачці кололи знеболювальні препарати, але не дивлячись на це, він терпів дуже сильні болі.

fotorcreated098

Однак, всупереч побоюванням, Чанкі не замкнувся в собі, а як і раніше вірив людям і радісно виляв хвостиком, бачачи своїх друзів. Ніс песика поступово став знову відчувати запахи, шкіра зажила, і він був дуже щасливий, коли улюблені господарі змогли забрати його додому з лікарні!

_86926841_de49

Підлітки, які вчинили цей злочин, були знайдені. Їх батьки заплатили штрафи різного розміру – від 700 до 8 800 доларів. Малолітні злочинці були поставлені на облік на 12 місяців, а також їм заборонили мати домашніх тварин протягом 5 років.

pay-chunky-2

Ця історія закінчилася, але залишила після себе дуже багато питань. Звідки в дитини може бути стільки чорноти? Які мами їх виховували? І чому той, хто сам ще вчора був слабким і безпорадним, сьогодні стає звіроподібним монстром, знущаючись над тими, хто слабший?

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...