Підлітки-наркомани катували маленьку чихуахуа… Але життя все розставило на місця!

Тому коли рятувальники міста Маргіт (Великобританія) знайшли на вулиці змучене цуценя і з’ясовували, що з ним сталося, волосся на їх головах буквально стало дибки.

Виявилося, що четверо 15-річних підлітків, які зловживали таблетками, викрали у господарів маленьку чихуахуа і кілька годин катували її собі на потіху.

Спочатку вони били і ганяли її, потім зламали лапи і шию, підпалили мордочку і спину за допомогою аерозольного балончика, нагодували наркотиками і наостанок, подумавши, що щеня мертве, викинули його на смітник. Однак бідолаха дивом вижив. Коли він прийшов до тями, то в страшному стані ще майже тиждень повзав біля дороги і боровся за життя. Там його і знайшли рятувальники.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як з’ясувалося, чихуахуа звали Чанкі (Пухнастик). Ветеринари робили все можливе, щоб здоров’я крихітки швидше відновилося. І він, відчуваючи це, разюче швидко приходив до тями. Собачці кололи знеболювальні препарати, але не дивлячись на це, він терпів дуже сильні болі.

Однак, всупереч побоюванням, Чанкі не замкнувся в собі, а як і раніше вірив людям і радісно виляв хвостиком, бачачи своїх друзів. Ніс песика поступово став знову відчувати запахи, шкіра зажила, і він був дуже щасливий, коли улюблені господарі змогли забрати його додому з лікарні!

Підлітки, які вчинили цей злочин, були знайдені. Їх батьки заплатили штрафи різного розміру – від 700 до 8 800 доларів. Малолітні злочинці були поставлені на облік на 12 місяців, а також їм заборонили мати домашніх тварин протягом 5 років.

Ця історія закінчилася, але залишила після себе дуже багато питань. Звідки в дитини може бути стільки чорноти? Які мами їх виховували? І чому той, хто сам ще вчора був слабким і безпорадним, сьогодні стає звіроподібним монстром, знущаючись над тими, хто слабший?

 

annashchesna

Recent Posts

Вдома не засиджуйтесь: погода порадує теплом та сонечком – прогноз Діденко

Погода наприкінці квітня нарешті порадує всіх Багато українців нарешті зможуть порадіти сонцю та теплим дням…

51 хв. ago

Хто може отримати відстрочку з 1 травня: правила нового законопроекту

Володимир Зеленський підписав законопроєкт №10449, який набуде чинності з 18 травня. За новими правилами відстрочку…

10 години ago

Життя водіям серйозно спростять: Рада готує революцію у розмитненні авто – чого чекати

В Україні прийнято законопроект №10380, який пропонує революційні зміни у процесі розмитнення автомобілів. Відповідно до…

12 години ago

Це жах: п’яні ТЦКашники “викрали” волонтера – вже відправляють на службу

Рано-вранці повертався з Польщі волонтер ГО "Порятунок тварин Харків". Його місія полягала у тому, щоб…

16 години ago

Машини вже почали конфіскувати назавжди: українці вже випробували нові правила

У водіїв вже вилучають авто У Польщі з 14 березня 2024 року почали діяти правила,…

18 години ago

МОН назвало дату літніх канікул у школярів в Україні

Міністерство освіти України подовжило навчальний рік у школах на один місяць. Літні канікули розпочнуться з…

21 годину ago