facebook

Збірна України почала з перемоги у Лізі націй (відеоогляд)

Першим суперником синьо-жовтих у другому розіграші Ліги націй стала збірна Швейцарії, яка, на відміну від українців, уже має досвід виступів в елітному дивізіоні А.

Першим суперником синьо-жовтих у другому розіграші Ліги націй стала збірна Швейцарії, яка, на відміну від українців, уже має досвід виступів в елітному дивізіоні А.

Україна – Швейцарія – 2:1
Голи: 1:0 – Ярмоленко (14), 1:1 – Сеферович (41), 2:1 – Зінченко (68).

Україна: Пятов – к, Михайліченко, Матвієнко, Кривцов, Тимчик, Степаненко, Маліновський, Зінченко, Коноплянка (Яремчук, 54), Ярмоленко, Мораес.

Швейцарія: Зоммер, Мбабу, Ельведі, Аканджі, Родрігес, Цубер (Штеффен, 46), Емболо, Соу (Ебішер, 82), Джака – к, Варгас (Аєті, 73), Сеферович.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У стартовому складі на цей матч Андрій Шевченко використав двох дебютантів збірної – крайків Михайліченко та Тимчик. Гості почали потужніше, але українці виглядали небезпечніше. Перший гольовий момент теж був за нашими. Маліновський з середнього відстані потужно «зарядив» у стійку, а Ярмоленко на добиванні зіграв невдало. В одній з наступник атак «вистрілив» новачок Тимчик – він підключився до атаки і гостро пробивав по воротах, а коли Зоммер впорався з ударом і м’яч вдруге опинився у флангового захисника, той відпасував його в центр на Ярмоленка. Наш легіонер з англійського чемпіонату, перебуваючи в оточенні суперників та спиною до воріт, відправив м’яч у сітку п’ятою. Те що гості відігралися наприкінці першого тайму завдяки дальньому удару Сеферовича, виглядало більш ніж логічно. Адже, швейцарці домінували усі 45 хвилин, щоправда захист українців діяв достатньо переконливо.

У другому таймі українці навпаки виглядали жвавіше, але могли пропустити першими. Після удару Варгаса головою м’яч на себе прийняла тепер уже стійка воріт Пятова. Як то кажуть, «пронесло»! Українці видихнули і посунули гру до воріт гостей. Переможний гол на свій рахунок записав ще один аншлійський легіонер українців Зінченко. Його гол вийшов ще гарнішим за гол Ярмоленка. Зінченко з кута штрафного майданчика м’яким навісним ударом послав м’яч у дальній кут воріт над голкіпером.

У паралельному матчі групи «А4» Німеччина та Іспанія зіграли внічию – 1:1, тож українці поки що очолили квартет. Уже 6 вересня відбудеться другий тур, збірна України на виїзді зіграє проти Іспанії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...