facebook

“Повністю обгорів, але врятував друга”: хлопця визнано героєм-рятувальником 2020 року

У Тернопільській області 15-річний школяр врятував друга з вогню і став героєм. Молодий хпочпик йшов до клубу на репетицію, а там стався вибух газу. Присутніх обпекло полум’ям, а ударна хвиля збила з ніг. Молоді люди у вогні почали вибігати на вулицю. Однак 15-річний Сергій повернувся назад, так як там залишився ще один з його друзів.

Сергійко кинувся в приміщення палаючого клубу. Там вже палав весь зал. Він через вогонь знайшов лежачого на підлозі друга і потягнув до виходу за куртку.

15-річного Сергій Гловицький визнано героєм-рятувальником 2020 року. Правда, хлопець ще досі лікується від опіків та інших наслідків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мама врятованого 13-річного школяра розповіла, що син, як прийшов до тями в лікарні відразу попросив подякувати мамі і другу за порятунок життя.

Варто нагадати, що вибух у Клубі стався взимку. Молоді люди різного віку зібралися в приміщенні, щоб відрепетирувати вертеп до Різдва і потім показати виставу. Однак у приміщенні стався вибух газу, який завдав травми та опіки підліткам віком 12-17 років.

Нагадаємо, що цей вибух у місцевому клубі стався взимку. Школярі різного віку зібралися в приміщенні, щоб відрепетирувати вертеп до Різдва і потім показати виставу. Однак у приміщенні стався вибух газу, який завдав травми та опіки підліткам віком 12-17 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...