facebook

Росія введе війська в Білорусь для участі у маневрах

Прибуття військ очікується з 10 по 15 вересня.

Збройні сили Білорусі проведуть спільні антитерористичні навчання із Росією та Сербією. Про це повідомила пресслужба Міноборони Білорусі у Telegram.

Зазначається, що прибуття учасників навчань в Білорусь заплановано з 10 по 15 вересня. “На полігоні “Брестський” 38-ї окремої десантно-штурмової бригади пройде щорічне багатонаціональне білорусько-російсько-сербське тактичне навчання “Слов’янське братство – 2020″ під керівництвом командувача силами спеціальних операцій Збройних Сил Білорусі”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, у навчаннях братимуть участь підрозділи збройних сил Білорусі, Росії та Сербії, які складуть багатонаціональну тактичну групу. Передбачається, що військовослужбовці трьох країн відпрацьовуватимуть питання спільних дій під час боротьби з тероризмом.

Нагадаємо, нещодавно прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія не бачить сенсу вводити свої війська до Білорусі, оскільки президент Олександр Лукашенко контролює ситуацію в країні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Напередодні президент Білорусі домовився з президентом Росії Володимиром Путіним про застосування спільного угруповання військ при військовій загрозі із Заходу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...