facebook

Вітер, туман та до 10 градусів морозу: Погода на вихідні

Загалом на вихідні очікується вітряна погода без опадів

У вихідні, 5 та 6 грудня, в Україні прогнозують хмарну і вітряну погоду без опадів, проте в західних областях уночі та вранці подекуди можливі тумани. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Як зазначається, у суботу температура вночі в західних і південних областях становитиме +1…+4 °C, удень повітря прогріється до +8 °C, на Закарпатті та півдні Одещини – до +12 °C; на решті території вночі прогнозують від +1 до +4 °C, найхолодніше буде в Луганській області – до -8 °C, удень – від -1 до +4 °C. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, у західних областях, а подекуди в південній частині країни синоптики попереджають про пориви 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

У Києві в суботу теж буде сухо, уночі стовпчики термометрів покажуть -1…-3 °C, удень – 0…+2 °C.

У Криму вночі +3…+5 °C, удень повітря прогріється до +8 °C.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У неділю, 6 грудня, на День Збройних сил, опади також не очікуються, проте стане відчутно холодніше. Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с.

У західних областях уночі буде від +3° до +2 °C, удень 0…+5 °C (на Закарпатті – до +12 °C); на решті території температура впаде до -4…-9 °C, удень – приблизно 0 °C, на сході та північному сході вночі прогнозують -10 °C, вдень – до -4 °C.

У Києві в неділю теж буде без опадів, вітер південно-східний, 7–12 м/с, уночі – -5…-7 °C, удень приблизно 0 °C.

У Криму вдень ще очікується плюсова температура – від +2 до +5 °C, а вночі вже буде морозно – -1…-3 °C.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...