facebook

Скільки коштує пробне ЗНО в 2021 році у різних регіонах: ціни по областях

Вже 5 січня розпочинається реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Триватиме вона до 19 січня включно. А ціна складає від 195 до 255 гривень, що залежить від місця проходження тестування.

У 2021 році, зважаючи на епідемічну ситуацію, кожен учасник зможе обрати лише одне тестування на власний вибір. Скільки ж коштує пробне ЗНО у кожному регіоні – дізнавалося видання Osvita.ua.

Скільки коштує пробне ЗНО в 2021 році

Найменша вартість пробного тестування цього року запропонована Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти, який обслуговує учасників пробного ЗНО з Харківської, Сумської та Полтавської областей. Вартість тестування для випускників у цих регіонів складатиме 195 гривень.

Натомість вартість тестування для учасників, які проходитимуть пробне ЗНО у Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій областях становить 216 гривень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Учасники пробного ЗНО з Дніпропетровської та Запорізької області зможуть скласти тест за 222 гривні. А Одеський регіональний центр пропонує учасникам Одеської та Кіровоградської області пройти пробне ЗНО за 225 гривень.

Вартість участі в одному тестуванні на території Волинської, Львівської або Рівненської областей становить 240 гривень. Така ж ціна на пробне тестування у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.

Учні, які мешкають у столиці, а також Київський, Черкаській та Чернігівській областях матимуть можливість пройти пробне ЗНО за 246 гривень.

А найдорожче пробне ЗНО обійдеться учасникам із Донецької та Луганської областей – вони заплатять 255 гривень.

Що відомо про пробне ЗНО у 2021 році?

У цьому році пробне ЗНО учасник зможе пройти лише з одного навчального предмета. Проте після цього він отримає посилання на всі тестові зошити та бланки відповідей, тож може скласти якийсь предмет та перевірити себе вдома.

Тестування за всіма предметами відбудеться в один день, 10 квітня 2021 року. Зареєструватися можна на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...