facebook

Прийшов на літургію і помер: у Львові біля церкви помер 53-річний чоловік– ФОТО

У Львові під час святкової літургії 19 січня у подвір’ї церкви святого Йосафата помер 53-річний львів’янин.

Чоловікові стало погано, тому він вийшов з церкви на вулицю та сів на лавку. Саме там він і помер. Хоч у ЗМІ та телеграм-каналах й запевняли, що львів’янин помер від обмороження, правоохоронці повністю заперечують цю версію. Точну причину смерті чоловіка встановить експертиза. Про це повідомив ZAXID.NET.

Як чоловік помер під час святкової літургії Тіло 53 річного львів’янина знайшли у подвір’ї церкви святого Йосафата, що розташована на вулиці Замарстинівській. Чоловік прийшов на ранкову службу. Близько 10:00 йому стало погано. Він вийшов на вулицю та сів на лавку біля церкви. Саме там львів’янин й помер. Небайдужі парафіяни одразу викликали медиків. Лікарі підтвердили смерть. Наразі правоохоронці встановлюють точну причину загибелі чоловіка. Проте вони вже заперечили поширену у соцмережах та ЗМІ інформацію про те, що львів’янин помер від переохолодження.

Про фейкову інформацію у соцмережах Про загибель чоловіка на подвір’ї церкви стало відомо з інформації очевидців у соцмережах. В усіх повідомленнях стверджували, що чоловік помер від обмороження. Деякі сайти навіть повідомляли, що львів’янин загинув, чекаючи на безкоштовну їжу.

Проте й настоятель церкви, й правоохоронці запевняють, що ця інформація повністю неправдива. Сьогодні було освячення води, цей чоловік, як мені розказували парафіяни, був у церкві, де йому стало зле. Йому допомогли вийти на вулицю, посадили на лавку і він помер. Викликали медиків, тоді викликали поліцію, як це і має робитися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але ми не могли його навіть накрити, поки тіло не оглянули правоохоронці, – зазначив священник Ігор Безкостий. Речниця львівської поліції Світлана Добровольська, своєю чергою, розповіла, що чоловік був 53-річним місцевим жителем. “Попередньо встановлено, що він прийшов до церкви, йому раптово стало зле, він сів на лавку і помер. Зараз правоохоронці відправили тіло на експертизу, яка встановить точну причину смерті.

У соцмережах пишуть, що він замерз і чекав у черзі на їжу, не знаю, звідки таке беруть, але всі такі повідомлення є неправдивими”, – додала Добровольська.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...