facebook

Шість років тому не стало Кузьми. Підбірка рідкісних фото Андрія з сім’єю

Сьогодні 2 лютого 2021 року минає 6 років з дня, як відійшов у вічність Андрій Кузьменко (Скрябін). Його смерть у ДТП на трасі Кіровоград-Кривий Ріг вразила мільйони українців.

Сьогодні 2 лютого 2021 року минає 6 років з дня, як відійшов у вічність Андрій Кузьменко (Скрябін). Його смерть у ДТП на трасі Кіровоград-Кривий Ріг вразила мільйони українців.

Багато хто пам’ятає Кузьму як веселого музиканта, який говорив суржиком, не соромився гострого слівця, де це було доречно і рубав, як-то кажуть у народі “правду-матку”. Його жарти, неймовірне почуття гумору та невдавану щирість пам’ятають усі глядачі телешоу з Кузьмою та фанати його пісень.

Однак мало хто знає, яким був Андрій в особистому житті. Представляємо вашій увазі унікальні фото Кузьми Скрябіна у колі родини, дружини, донечки та батьків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Андрій Кузьменко був дуже дбайливим чоловіком та батьком. В інтерв’ю різним телеканалам та виданням, він не раз зізнавався, що Новий рік завжди зустрічає з донечкою та дружиною. “Кошти, що можна заробити на новорічних корпоративах, ніколи не замінять справжнього сімейного тепла”, – говирив Кузьма.

Скрябін не приховував, що у дитинстві був доволі сором’язливим, і саме такою була його Бася (донечка Марія-Барбара).

В одному з інтерв’ю, народний кумир колись зізнався, що дуже любить Барбару Брильську (як Польщу і все польське). Кузьма був закоханий в її образ у легендарній кінострічці «Іронія долі, чи З легким паром». Говорять, що саме це стало приводом дати своїй донечці одне з імен Барбара.

Доньку Кузьменко виховував дуже мудро, вважав, що всьому можна навчити словом без фізичних покарань. Кузьма говорив: “Дівчат треба любити, а пацанів можна і відлупити”.

Через рік після смерті Андрія його дружина, Світлана, розповіла, що найбільше їй не вистачає його почуття гумору.

Вони були не просто чоловік і дружина, а величезні друзі. Андрій міг телефонувати Світлані по 10 разів на день.

“Нас пов’язувала якась енергетика, не знаю, космiчна — не космiчна, але… Нам було добре разом” — розповіла вдова Кузьми після його смерті.

Гроші для Андрія завжди були другорядними. Він виступав майже кожному селі в Україні, в кожному глухому закутку, дуже часто дававав благодійні концерти без копійки прибутку. Дружина завжди ставилась до цього з розумінням.

“Треба триматися — от i все. Починаєш потихеньку щось робити, робити i… стараєшся знову жити. Так, жити” — говорить Світлана після смерті чоловіка.

Кузьма любив пахати день і ніч, отримуючи від того кайф. Це передалось від батьків. Мама казала маленькому Андрієві, що чим більше він буде зайнятим в дитинстві, тим більше в нього буде вільного часу, як той стане дорослим.

Як же не вистачає такої світлої людини! Нехай земля тобі буде пухом, наш любий Кузьма…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...