facebook

Доки голодна дитина на Волині мерзла у холодному будинку, матір пиячила зі співмешканцем

Протягом січня 2021 року працівниками відділу у справах дітей, сім’ї та молоді виконавчого комітету Любомльської міської ради були здійснені планові візити у сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Про це повідомляє Любомльська міська об’єднана територіальна громада у Facebook. Пише – джерело.

У ході проведення профілактичних заходів виявлено два факти неналежного виконання батьківських обов’язків. У першому випадку в будинку було холодно та не прибрано.

Малолітня дитина була налякана та голодна, а матір із співмешканцем розпивали алкогольні напої. У другому ж випадку батьки малолітньої дитини також безвідповідально ставилися до виконання своїх обов’язків щодо належного виховання дочки. В задимлених кімнатах відчувався різкий запах дизпалива, яким батько розтоплював плиту. Батьки разом із сторонньою особою вживали алкогольні напої.

В зв’язку з цим, членами комісії було прийнято рішення про тимчасове влаштування обох дівчаток до закладу соціального захисту дітей. Крім того, працівниками відділу у справах дітей, сім’ї та молоді були подані клопотання до правоохоронних органів про притягнення батьків до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...