facebook

Лікарка називає це помстою за її успішну приватну діяльність

Стоматологічний скандал. Била об лікарське крісло, трусила та залякувала малолітніх пацієнтів. Батьки дітей, яких кривдила стоматологиня з Рівного, домагаються її покарання. Вони звернулися до поліції і правоохоронці зі свого боку пообіцяли розібратися. Сама ж лікарка переконана – оприлюднені відео – це помста за її успішну приватну діяльність. Так каже її захисник. Позиції сторін збирали кореспонденти “5 каналу”.

На відео, яке облетіло мережу, Улянка втретє прийшла до стоматологині Інни Кравчук. Тут їй 3 роки. Мама каже, шукала спеціаліста, який ладнатиме з дитиною. Зважила на відгуки в інтернеті. Перші два візити сподобалися. Після третього – дитина жалілася, що їй було боляче. Однак мама зізнається – не надала цьому значення. Тепер, коли побачила відео піврічної давнини – не змогла стримати сліз.
“В одну секунду думка про цю лікарку змінилася. Я просто не очікувала. У мене Улянка дуже спокійна дівчинка. Вона боїться лікарів. Я її попереджала, цю Інну, що в неї (доньки) була операція. Що в неї вади сердечка. Інвалідність. Вона мені обіцяла, що буде поводитись з нею нормально, що вона хороший лікар і любить дітей”, – розповіла мама Улянки.
Як тільки мама переглянула відео, одразу ж зрозуміла – чому Улянка боїться навіть із рідними залишатися наодинці. Психологічна травма залишилася і досі.

На іншому відео, оприлюдненому в інтернеті – на прийомі хлопчик Максим. Тут йому три з половиною роки. Лікарка Кравчук разом із помічницею утримує дитину на кріслі, а коли той пручається – кілька разів трусить його, вдаряючи головою. Обидві мами кажуть, лікарка наполягала, щоби батьки чекали в коридорі.

“У мене немає слів. Мій синочок каже, що все добре, що вона йому нічого не зробила. Вона, певне, настільки залякала дитину. Тут все видно на відео, тут коментарі зайві. Серйозно”, – каже мама Максима Анна Назарчук.
Обидва відео з камер спостереження надала клініка “Голлівуд”. Там Інна Кравчук пропрацювала чотири з половиною роки. До жовтня 2020-го. Прийшла сюди молодою спеціалісткою і саме тут набула досвіду в дитячій стоматології. У клініці кажуть, були конфлікти в колективі, Інна дозволяла собі зверхнє ставлення до колег. А найголовніше – отримували чимало нарікань від батьків малих пацієнтів.

“Коли це стало частіше і частіше, я не змогла закривати очі на це, і ми змушені були перервати нашу співпрацю. Інну Кравчук було звільнено”, – каже керівниця стоматологічної клініки “Голлівуд” Ніна Пекарська.
Далі Інна Кравчук вирішила створити власну дитячу стоматологічну клініку. На своїй сторінці у Фейсбуці розповідає, що доклала чимало зусиль. Обіцяла якісний сервіс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак і тут були нарікання батьків. Нещодавно до Рівненської поліції звернулися мами, які написали заяви на лікарку.

“9 лютого до поліції звернулася рівнянка. Після лікування у стоматолога у дитини виявилася гнійна рана губи. Також 10 лютого звернулася жителька Костополя. Лікарка під час лікування нанесла тілесні ушкодження дитині”, – повідомила речниця Нацполіції в Рівненській області Марія Юстицька.
У мережі розгорівся справжній скандал. У фейсбук-групі “білі халати” посипалися фото скривджених стоматологинею дітей. А чимало лікарів та батьків навпаки захищали Інну Кравчук, мовляв ці фотографії – “замовлення” від попередніх роботодавців, бо вона забрала за собою клієнтів. Так, власне, думає і сама лікарка, каже її захисник.

Колишній роботодавець – клініка”Голлівуд”, кажуть: відео зі своїх камер спостережень оприлюднили, щоби захистити своє ім’я.

Тим часом батьки дітей, які потрапили на відео, обіцяють не залишити Інну Кравчук безкарною.

У поліції обіцяють розглянути всі скарги пацієнтів Інни Кравчук та провести перевірки за всіма публікаціями в інтернеті.

“5 канал”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...