facebook

МВФ вимагає здерти з українців останній шар шкіри

Навіщо влада бере кредити, щоб потім підвищувати і так непідйомну комуналку, якщо людям вже зараз після оплати ЖКГ нічого жерти? Докотилися до ручки – МВФ диктує Кабміну підвищення тарифів ЖКГ для зубожілого населення на тлі жируючого керівництва Нафтогазу.

Інформує – джерело.

При цьому про перспективи отримання чергового траншу кредиту від МВФ, а точніше – їх повної відсутності, фактично писати нічого, тому що місія Фонду в кінці цього тижня покинула Київ, так і не підписавши підсумковий документ (знову немає термінів виділення Україні наступного траншу).

Нагадаю, робота місії МВФ почалася в грудні 2020 року з перегляду програми stand-by, що передбачає фінансову підтримку України протягом 1,5 років в обсязі 5 млрд доларів США. У минулому 2020 році перший транш у розмірі 2,1 млрд доларів США Фонд вже надав, інші перерахування планувалися в поточному 2021 році. Але 13 лютого постпред МВФ в Україні Йоста Люнгман заявив: “Потрібен більший прогрес на користь завершення першого перегляду програми. Дискусії триватимуть”.

Українські експерти відзначають, що в енергетичній сфері від нас вимагають: підняти тарифи ЖКГ для населення; прийняти законопроект про борги за житлово-комунальні послуги; погасити величезні борги Нафтогазу (тільки в минулому 2020 році збитки НАКу склали близько 100 млрд гривень).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Залишається тільки запитати Шмигаля, а на хріна брати кредити, щоб потім підвищувати і так непідйомну комуналку і ціни на енергоресурси, якщо нашим людям вже зараз нічого, вибачте, жерти після оплати житлово-комунальних послуг? Правда, думаю, їм все по х*р, особливо Коболєву.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...