facebook

Чоловік молодший за жінку: чого варто боятися

Суспільні стереотипи диктують свої правила: прийнято, щоб чоловік був старший за жінку. Чого чекати, якщо ви пішли проти таких правил і засад?

149730_900

1. Вік чоловіка тільки прикрашає
Якщо ви зважилися на відносини з чоловіком, який молодший за вас, значить, ви не боїтеся, що на його тлі будете виглядати не виграшно. Роки тільки чоловікові можуть надати солідності, а жінкам – зайві зморшки.

Щоб виглядати гідно на його тлі, не варто нехтувати процедурами краси, заняттям спорту і правильним харчуванням.

2. Закиди
Часто, коли чоловік молодший жінки, в силу вступають загальноприйняті норми і стереотипи. Можна почути закиди з боку вашого близького оточення, мовляв, «як тобі з ним може бути цікаво, вам же поговорити ні про що».

Рада тут одна: просто пропускати повз себе такі зауваження оточуючих. Ви не зобов’язані задовольняти потреби людей, а тільки свої власні.

3. Мама-син

Якщо ви заводите стосунки з чоловіком, який молодший за вас, є небезпека, що вони переростуть в стосунки мама-син, де жінка бере на себе повну турботу і опіку над чоловіком, загортаючи йому «шкільний» обід на роботу, а він в свою чергу всіляко її слухається, а ініціатива в прояві власної думки всіляко зупиняється.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Порада: є гарний вислів: чоловік завжди чоловік, скільки б йому не було років. Припиніть його оберігати від хуліганів і дайте свободу для прояву власної ініціативи. Ви ж хочете відчути себе, як за кам’яною стіною, значить, з завтрашнього дня ніяких зауважень у вигляді: «піди, почисть зуби» і «не забудь заправити ліжко».

4. Менше життєвого досвіду

Як правило, чим старша людина, тим більше життєвого досвіду вона набуває: падає і робить свої висновки. Заводячи стосунки з чоловіком, який молодший за вас, це необхідно враховувати. Він буде оцінювати ситуації з висоти своїх знань, які, можливо, будуть нижчими, ніж ваші. Якщо чоловік молодший вас, є небезпека, що ви візьмете функції глави сім’ї на себе.

Порада: не варто критикувати кожне його рішення. Спробуйте зробити так, як каже він і подивіться, що з цього вийде. У будь-якому випадку, ви обидва отримаєте з цього великий урок.

Відносини з чоловіком, який молодший за вас, можуть бути довгостроковими, тому що багато чого залежить саме від людей, а не віку, зазначеного в паспорті. Головне, щоб двоє людей однаково дивилися на сімейні цінності і знаходили точки розуміння.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...