facebook

На Коломийщині померла директорка Печеніжинської дитячої музичної школи

На Прикрапатті померла директорка Печеніжинської дитячої музичної школи Марія Маївська.

Пішла з життя талановита, мудра, неординарна особистість, яка з молодих років палко віддавала себе справі розбудови культурних осередків, громадянського суспільства та незалежної України. Марія Михайлівна, громадська діячка, Почесна жителька м. Коломиї, була професіоналом високого класу, блискучою організаторкою, мудрою керівницею. Її великий авторитет і повага серед громадян, її професіоналізм і прагнення до перетворень у суспільстві сприяли б здійсненню ще багатьох важливих державних справ в ім’я народу. Ця втрата болем і тугою озвалась у наших серцях, – повідомляють на сторінці ТГ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З 1990 року Марія Михайлівна очолювала ДМШ в Печеніжині. За цей час, під її керівництвом виховано сотні талановитих музикантів, активних громадян, які завжди з вдячністю будуть згадувати про свою вчительку. Вона відійшла у кращий світ, маючи чудовий голос, співатиме у райському хорі.

Віддати останній уклін та попрощатись із Марією Михайлівною можна сьогодні у дитячій церкві св.Йосафата. Похорон відбудеться 11.03.2021 року о 13.00 годині.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...