facebook

Коли рятувальники знайшли цю дівчинку, вoна була вже мертва – під її тілом вони помітили те, що змусило всіх завмерти на місці

Жахливий землетрус стався 24 серпня 2016 року в італійському місті Пескара-дель-Тронто, в 150 кілометрах від Риму. Рятувальники і пожежники працювали день і ніч, намагаючись врятувати людей, заживо похованих в руїнах. Там вони відшукали чотирирічну дитину Джорджію Ренальдо (Giorgia Renaldo), яка дивним чином залишилася жива.

Діставши дівчинку з-під землі, рятувальники зрозуміли, як їй вдалося вижити. Її захистила своїм тілом сестра. Коли будинок почав обвалюватися, дев’ятирічна Джулія міцно обняла сестричку і накрила собою. Уламки стін впали на дівчинку, понівечивши її тіло і убивши на місці. Але маленька Джорджія, хоч і страшно злякалася, але залишилася жива.

Вчинок Джулії вразив всіх. Маленьку дівчинку ховали як героїню. Люди несли до гробу квіти, солодощі та листи.

Ось такий лист написав для хороброї дівчинки один з пожежників, який допомагав діставати тіло з уламків:

Я допомагав діставати тебе з-під уламків. Прости, що ми прийшли так пізно – ти вже не дихала. Але я хочу, щоб ти знала, що ми зробили все, що могли, щоби врятувати тебе.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тепер, коли я повернуся додому в Л’Акуїла, я буду знати, що за нами з небес спостерігає ангел. Вночі ти будеш для нас сяючою зіркою на небі. Прощай, Джулія, хоч ми ніколи і не зустрічалися, я люблю тебе.

Андреа»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...