facebook

Багаті бідних не розуміють. Обурений Сосєдов розказав, як розірвав стосунки з Оксаною Марченко

Російський музичний критик, гроші якого згоріли в російському банку, чекав на допомогу від куми Путіна

Російський музичний критик і журналіст Сергій Сосєдов розповів, чому розірвав стосунки із кумою російського президента та дружиною одіозного політика Віктора Медведчука Оксаною Марченко.

Сосєдов нагадав, що він і Марченко брали участь у програмі «Х-фактор» на українському телеканалі (Сосєдов був суддею, а Марченко – ведучою), та завжди дуже мило спілкувалися. «Вона передавала мені привіти від Медведчука, казала, що він дивиться наше шоу, надзвичайно мене любить, цінує мою освіченість, інтелект», – переказує Сосєдов.

Так трапилося, що російський банк «Югра», де журналіст зберігав свої заощадження, зокрема й гонорари за участь у «Х-факторі», збанкрутував. «Гроші величезні, понад 10 мільйонів», – розповів він.

Сосєдов був у відчаї та зізнався, що навіть хотів «вийти у вікно». Банк здавався надійним, його ж «рекламував сам Володимир Путін». Однак згодом критик згадав розповіді Марченко про тісну дружбу її родини із російським президентом та вирішив просити допомоги в Медведчука.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Оксана розповідала, як Путін прилітав до них на дачу на особистому літаку і як вони вели там довгі розмови. А опісля вони мандрували в Москву, теж на особистому літаку. «Розкішно живете», – подумав я тоді, але промовчав. До того ж Путін – кум родини, він хрестив дочку Оксани та Віктора, про це вона також говорила завжди. Тому подумав, що можна було б вийти на Путіна через Медведчука, який є моїм шанувальником», – пояснив Сосєдов.

У надії повернути гроші, критик попрохав свою колегу з «Х-фактора» розповісти про його проблему чоловікові, щоби той побалакав із Путіним. Пообіцявши поміч, Оксана чотири місяці годувала Сосєдова обіцянками, а опісля зарозуміло і зверхньо відповіла, що може допомогти, але лише в межах благодійності. Це дуже обурило журналіста.

«Подачок мені не треба й так розмовляти зі мною недопустимо. Не хочете допомагати – не треба, багаті люди бідних не розуміють, Це ясно давно. Я написав їй таку відповідь, різку дуже, і на цьому було все розірвано, усі стосунки», – сказав він.

На думку Сосєдова, Марченко та Медведчук – багаті люди, мільярдери, тому могли б йому допомогти і так, «дати хоча б мільйон рублів, у них би не зменшилось».

«Не повинен я був перед нею плазувати. Ти сама мені мала дати грошей. Після першого ж прохання», – підсумував Сосєдов.

Музичний критик також оцінив роботу Марченко в проєкті «Х-фактор», зазначивши, що вона була слабкою ведучою, не вміла імпровізувати та боялася відступати від написаного сценаристами тексту. «Вона лише за папірцем працювала. Яка вона в чорта ведуча, вона диктор. Оксано, ти диктор, дорогенька!» – сказав Сосєдов.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...