facebook

Пив і крав і займався… у селі розповіли страшні факти про підозрюваного у вбивстві Марійки Борисової

Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової на Херсонщині 62-річний Микола В. сильно випивав, через що часто валявся на вулицях села, а також крав.

Про це жителі Щасливого розповіли кореспондентам OBOZREVATEL. Повний матеріал наших журналістів, які побували в селі, де вбили 7-річну дівчинку, читайте за посиланням.

Жителі населеного пункту розповіли, що у їхнього односельця, затриманого поліцією, раніше було господарство – кролики, кури, качки – але його забрала сестра чоловіка.

У Миколи також є двокімнатна квартира, кілька сараїв і мотоцикл, на якому він часто їздив за місто красти дрова.

“Та в нього господарство було, незважаючи на те, що він пив. Ми знали, що він краде в інших селах дрова, проте в нашому селі не було помічено жодних випадків крадіжок. Він сам говорив, що у своїх нічого не бере”, – розповів місцевий помічник дільничного.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він також зазначив, що в Миколи було прізвисько “Тіп-тіп”, через те, що він часто починав висловлюватися цими словами-паразитами.

Місцеві продавці розповіли, що в основному підозрюваний купував у них пиво, горілку, сигарети і хліб. Пив він у себе в квартирі або “забігайлівці” біля одного з магазинів. Один із жителів села зізнався, що часто “пропускав чарочку” з підозрюваним.

За словами співробітниць сільради, Микола В. напивався до такого стану, що валявся прямо під входом у їхню будівлю.

“Так він начебто і 7-8 березня валявся у нас на вході. Були в нього серйозні проблеми з алкоголем”, – заявила співрозмовниця нашого видання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...