facebook

Мама у важкому стані через COVID. Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин просить допомогти

“Моя мама Сасанчин Євдокія у важкому стані через COVID. Лікування дуже дороге тому прошу в вас підтримки”.

Таке звернення на власній сторінці в Instagram опублікував переможець шоу “Голос країни” та “Голос Країни. Діти” Роман Сасанчин із Заліщицького району.

Реквізити для допомоги у довідці. — Це сталось приблизно два тижні тому. У моєї мами виявили коронавірус. Все було нормально, її лікували, наче вона йшла до одужання, але два дні тому їй знову погіршало. Зараз вона лежить під дихальним апаратом. У критичному стані. Їй приписали препарати, які дуже дорогі. Тому прошу в вас підтримки. Зараз моя сім’я буде дуже вдячна за це.

Сестра хлопчика Надія каже, що уся родина дуже переживає за маму, адже вона для них найважливіше, що є в житті.

Жінка у Заліщицькій лікарні

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

— Мама зараз в Заліщицькій лікарні. Вона у важкому стані.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Роман Сасанчин (@sasanchyn_official)

Ми дуже віримо, що все буде добре, але зараз маємо їй допомогти, тому Ромчик вирішив звернутись до своїх підписників у соцмережах. Лікування справді дороговартісне. Ми не знаємо, коли їй полегшає — чи через день, чи через тиждень. Є препарати, які нам дають в лікарні, але є і ті, які доводиться купувати самим. Один з медикаментів — коштує тисячу гривень за укол, — каже Надія Сасанчин.

— Зараз ми просимо підтримки в небайдужих. Бо усі заощадження витратили. Сам Роман каже, що вірить, що мама одужає і молиться за неї. — Зараз хочеться звернутись до всіх та попросити берегти себе та рідних людей. Бо коронавірус не обирає, — каже він.

Мама — для мене все

До слова, перемогу в “Голосі Країни” Роман присвятив своїй мамі.

За участю Романа Сасанчина у шоу, затамувавши подих, стежила вся Тернопільщина. На ранок наступного дня новини про цю перемогу зібрали мільйони коментарів із вітаннями для переможця, тоді ще 17-річного студента Теребовлянського коледжу культури та мистецтв.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Роман Сасанчин (@sasanchyn_official)

Довідка ПриватБанк: 5168757361946314 Сасанчин Євдокія Петрівна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...