facebook

Зірка “Школи” обізвала українських патріотів “тупими” і потрапила в базу “Миротворця”

Акторка телесеріалу “Школа” і блогерка Ліза Василенко шокувала українське суспільство своєю заявою. Так, у своїх висловлюваннях вона назвала патріотів – тупими і що краще помре в Москві чим в Україні.

Про це Ліза Василенко розказала у інтерв’ю програми «Пушка».

Причиною переїзду до Москви акторка та блогерка назвала те, що їй «стало тісно в Україні» і що вона не хоче «сидіти в ж..пі».

«Я зрозуміла, що в Україні я вже все взяла, що можна в плані медіа, мені стало тісно, я захотіла більше. Тому я приїхала сюди. Я боялася, але я зрозуміла – що я, зі своїми страхами, буду в ж..пі сидіти? Треба йти далі. Я пішла. Я не готова сидіти на місці, поки інші щось роблять», – говорить Ліза Василенко.

Відразу після переїзду до країни-агресора на акторку посипалися гнівні коментарі її підписників. Їх Василенко назвала тупими, а війну між Росією та Україною охарактеризувала, що дві країни «cp..ться між собою».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Мене захейтили в плані патріотизму, типу – проміняла країну, ляляля…Але я ніяк на це не реагую. Якщо чесно, я можу назвати таких людей тупими. Чесно, це тупість – судити людину за її національністю, за тим, куди вона поїхала. Блiн, поїхала би я в Америку – мене б не хейтили. Тільки через те, що Україна і Росія cp..ться, чомусь приплітають до цього інших людей, які ніяк цього не стосуються. Це ненормально», – зазначає акторка.

Також Ліза Василенко заявила про те, що готова «здoxнути» будь-де, лиш би не в Україні:

«Коли зі мною стається якась хрінь, я думаю – краще здохнути тут, ніж в Україні» – розповіла акторка.

Після антиукраїнських заяв Василенко внесли у базу «Миротворця» та назвали провокаторкою і учасницею інформаційних провокацій країни – агресора проти України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...