facebook

“Ми всі вірили в краще”: В Італії померла жінка з Тернопільщини

Понад тиждень рідні та близькі молилися за здоров’я заробітчанки з Тернопільщини, яка постраждала в ДТП в Італії.

Жінка весь цей час лежала в комі в італійській клініці. Та на жаль, врятувати її життя медикам не вдалося. 71-річна Марія Похудай зі Збаража померла 8 квітня. Про це у фейсбуці повідомила її внучка Юлія Кударевко.

“На превеликий жаль, нашої дорогої бабусі не стало. Важко знайти слова, які зможуть передати той сум та біль, який відчуваємо…Ми всі до останнього надіялися на оздоровлення, вірили в краще, молилися. Але воля Господа інша, і вчора бабця пішла у засвіти. Від усього серця дякуємо отцю Ігорю за допомогу з документами, за підтримку, за організованість, за велике добре серце. Дякуємо також всім не байдужим людям за віру, молитву, добре слово та велику допомогу в Італії. Міцного здоров’я усім Вам та Вашим родинам!” – йдеться у дописі.

Нагадаємо, жителька Тернопільщини потрапила у ДТП 30 березня в Італії під час того, як їхала на велосипеді до магазину. Аварія сталася 30 березня у місті Казаджове, що за 27 км від Неаполя. Про нещастя із землячкою повідомив у фейсбуці священник Ігор Данильчук, який служить у провінції Казерта, де сталася ДТП. За словами отця, жінку доставили до місцевої лікарні, вона була у критичному стані.

Травмована впала в кому, лежала у реанімації. Спершу жінка перебувала у медзакладі як невідома і її ім’я та прізвище намагалися з’ясувати через соцмережу. Згодом зголосилися її подруги, які допомогли встановити особу. Постраждала у ДТП – 71-річна Марія Похудай зі Збаража.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За оздоровлення жінки молилося багато людей. Як йдеться у коментарях до допису священника, після аварії до Італії одразу приїхали внуки землячки. Нині вони дякують усім за молитву та підтримку у цей нелегкий час.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...