facebook

Перевозив труни з небіжчиками: 31-річний водій ритуальної служби загинув на місці

Аварія ритуального авто під Миколаєвом: на місці працюють слідчі у захисних костюмах 

У Миколаївській області  авто ритуальної служби виїхало на зустрічну і  врізалось у вантажівку Укрпошти, водій  мікроавтобуса  загинув на місці. З’ясувалось, що він віз до Одеси на кремацію тіла шести померлих від коронавірусу.  На дорозі одразу утворилися затори.

Наразі на місці аварії ще працюють слідчі, але обидві машини вже стягнули на узбіччя. Відомо, що

Під Миколаєвом мікроавтобус із трунами померлих від COVID-19 зіткнувся з вантажівкою: водій загинув
ДТП трапилося о 6 ранку. Вантажівка Укрпошти їхала з Миколаєва, а мікроавтобус ритуальної служби – їй назустріч.  За словами очевидців, ритуальне авто різко вилетіло на зустрічну прямо під вантажівку. Її водій намагався уникнути зіткнення, навіть виїхав на узбіччя, але не вдалося. Вантажівка від удару перевернулася. 31-річний водій ритуальної служби загинув на місці. Через тіла, які він віз із Запоріжжя – слідчим довелося одягати захисні костюми. «Ритуальний автомобіль перевозив 6 тіл померлих від коронавірусу. Везли їх, як пояснили представники їхньої служби, на кремацію до Одеси», – зазначили поліцейські.

Водія вантажівки шпиталізували з травмами. Його пасажир, який відбувся переляком, припускає, що кермувальник ритуального авто просто заснув за кермом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Аварія трапилася на досить жвавій трасі, лише в 30 кілометрах від Миколаєва, тож тут одразу виникли затори. Машини пропускали повільно по черзі, адже тут дуже вузька дорога.  Деякі вантажівки стояли з 6 ранку і лише після того як авто відтягнули на узбіччя, затори розійшлися.

Тіла померлих від коронавірусу перевантажили в інше авто, цієї ж ритуальної служби. У судмедбюро повідомили, що правила не забороняють перевозити одразу кілька трупів, якщо вони у трунах і через перегородку від водія.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...