facebook

Сніг і дощі знову нашкодять в Україні: які області замете найбільше

В Україні дощитиме, а в деяких регіонах очікує сніг.

Як передає Politeka.net, прогнозом на 16 квітня синоптик Наталка Діденко поділилася на своїй сторінці в Facebook. Фахівець зазначила, що сніжна погода буде на 16-го квітня холодна погода і мокрий сніг знову очікуються на заході країни.

“Причому ці недружні атмосферні кроки можуть досягати Вінницької, Житомирської і навіть західних районів Черкаської області”, – зазначила Діденко.

Крім того, синоптик обіцяє дощову погоду на решті території України. За її словами, також в усі регіонах опуститься і температура – на Заході до 2-9 вище нуля, і до + 9-13 в інших областях.

Раніше народний синоптик Горбань озвучив прогноз на травневі свята. Фахівець зазначив, що в першу десятиденку травня аж до 13-го числа температура триматиметься приблизно на рівні 19-21 градусів тепла. 8-9 травня може пройти дощ, але кінця місяця температура, на думку синоптика, зросте до 25-27 градусів тепла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, сніг знову засипле Україну, озвучений прогноз на середину квітня: коли і де чекати негоди. Як повідомляла Politeka, зима повертається: українців попередили про потужну погодну атаку, ” мокрий сніг і…”. Також Politeka писала, що дощі увірвуться в Україну, остаточно зірвавши прихід весни: в яких регіонах господарюватиме негода.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...