facebook

«Завдяки ceкcy з цією людиною ти їси чорну ікру»: Приходько прокоментувала скандал між Лорак та Меладзе

Анастасія Приходько, українська співачка, яка раніше прокоментувала ceкс-скандал з Костянтином Меладзе і Ані Лорак, ексклюзивно для Life Сьогодні пояснила свої слова щодо цієї ситуації і проінформувала про співпрацю з Костянтином.

“Мої стосунки з Меладзе, як і вся співпраця, були зовсім іншими. І сталося, що “без мене мене одружили”, взяли слова з тексту і пішло-поїхало. Я обізнана, як працює скандальна тематика. Можливо, колись я все таки наважуся і розповім про все, що коїлося в той час: які копійки отримувала, як мені не було чого їсти, як зі мною поводилися в цілому і як я потім із усього цього виборсувалася. Зараз я поки не готова знову це все переживати. Мабуть, цей час не прийде ніколи. Можливо, вже через кілька днів я зрозумію, що я готова”, – проінформувала Анастасія.

Спочатку зірка сказала, що вона не знала, “що було між Меладзе і Лорак”. Згодом вона сказала таке: “Просто цікаво, навіщо говорити про це тепер, коли дякуючи сeксy з цією особою ти їси чорну ікру, зліпилася як артистка, а потім все це вивалює. Ти ж спочатку погодилася?”

Ми попросили Анастасію підтвердити, чи були ці слова сказані саме про Ані Лорак.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Чорна ікра”, як і мої слова про те, що відбулося становлення людини, а потім все це виносити на загальне обговорення – узагальнений образ про тих, хто дає згоду на стосунки сексуального характеру в обмін на вигоду, а потім нарікає. Ти знав (або знала) на що йдеш. Не потрібно робити з себе невинного. Я не хотіла встрявати у цей скандал. Боже упаси, нехай самі розбираються. Я в цій клоаці вже побувала, більше не хочу. Мене зачепили спочатку слова про те, що “всі були згодні на ці умови”, і у себе в Instagram я сказала про те, що я – не всі”, – розповіла Анастасія.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...