facebook

Подружжя видавало себе за логопедів, а насправді розбещували дітей

Поліцейські Одещини викрили подружжя “педагогів”, які вдавалися до сексуального насилля над дітьми, батьки яких приводили малят на дошкільну підготовку.

Про цей випадок повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

57-річний чоловік та 53-річна жінка, що мешкають у Біляєвському районі Одещини займалися начебто індивідуальними заняттями із дошкільної підготовки дітей. Натомість вчиняли над дітьми ними сексуальне насильство. Батьки приводили дошкільнят на індивідуальні заняття, залишаючи дітей наодинці з “педагогом”. Але виявилося, що «вчителька» схиляла діток до участі у сексуальних іграх зі своїм 57-річним чоловіком. Останній до того ж знімав свої розпусні дії на телефон. А дружина педофіла психологічно залякувала дітей, щоб ті не проговорилися батькам.

Правоохоронці вручили обом «вчителям» підозру на підставі доказів стосовно розбещення двох дітей – шести і чотирирічного віку. Комп’ютерну техніку, носії інформації та мобільні телефони під час санкціонованого обшуку вилучили.

За такі збочення обом дорослим «педагогам» може загрожувати позбавлення волі на п’ятнадцять років або довічно (ч. 4 та ч. 6 ст. 153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...