facebook

Гайда у кіно! Які фільми показують у кінотеатрах Івано-Франківська

Кінотеатри Івано-Франківська продовжують тішити кіноманів прем’єрами. У прокаті бойовики, комедії, кримінальні драми та мультфільми. Тож збирайте компанію друзів і гайда кіно! І не забудьте захопити солодкий (або ж солоний) попкорн. 

МІСТО розповідає, які фільми показуватимуть у кінотеатрах міста до 30 червня.

Тілоохоронець дружини кілера

Жанр:бойовик, комедія

Режисер:Патрік Г’юз

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Країна: США

Актори: Райан Рейнольдс, Семюел Л. Джексон, Сальма Гаєк

Довгоочікуване возз’єднання зухвалої парочки, за якою всі скучили! Кілеру міжнародного рівня і його професійному тілоохоронцю таки вдалось потоваришувати – і це було крутезно! Тепер вони об’єднуються, щоб захистити дружину найманого вбивці. Продовження нестримної комедії обіцяє ще більше екшну, гумору і шикарної акторської гри. Приготуйся зустріти Антоніо Бандераса і Морґана Фрімена, які приєдналися до одного з найгучніших кінохітів цього літа!

Форсаж 9: Нестримна сага

Жанр:бойовик, кримінал

Режисер:Джастін Лін

Країна: США

Актори: Він Дізель, Джордана Брюстер, Тайріз Гібсон

Культова франшиза повертається! Вони завжди готові мчати без гальм, тисячі кілометрів в секунду. Часи змінюються. Домінік Торетто залягає на дно – живе спокійним життям з сім’єю. Але доля має на нього інші плани.

Поганці

Жанр:бойовик, трилер, пригоди

Режисер:Ренні Харлін

Країна: США

Актори:Пірс Броснан, Тім Рот, Джеймі Чон

Навіть федеральна в’язниця суворого режиму не може утримати Річарда Пейса, блискучого міжнародного злодія. Але його зухвала втеча та переслідування закінчуються тим, що його забирає група сучасних Робін Гудів. Кваліфікована група переконує Пейса приєднатися до них, щоб здійснити крадіжку століття: викрасти мільйони золотих злитків, що зберігаються під однією з найбільш безпечних в’язниць на землі, яка належить шахраю-бізнесмену Шульцу і використовується для фінансування терористичних груп у всьому світі. Окрім грошей, Пейс хоче помститися Шульцу, людині, яка стоїть за його ув՚язненням.

Лука

Жанр:мультфільм, пригоди, сімейний

Режисер:Енріко Касароса

Країна:США, Італія

Це історія про дорослішання хлопчика, наповнене морозивом, пастою та нескінченними поїздками на скутері. Головний герой Лука ділить свої пригоди зі своїм новим найкращим другом, але розвагам та веселощам загрожує схований глибоко-глибоко секрет: морські страховиська з іншого світу, які живуть просто під поверхнею води.

Спіріт: Дикий Мустанг

Жанр:мультфільм, пригоди, сімейний

Режисер:Ілейн Боган, Енніо Торресан

Країна: США

Смілива і відважна Лаки не представляє і дня без пригод і найбільше мріє знайти своє місце в світі. Переїхавши в маленьке містечко, вона зустрічає дикого мустанга по імені Спірит і це змінює її життя. Їх чекає неймовірна подорож, яка подарує їм дивовижні відкриття!

Віктор_Робот

Жанр:мультфільм, фантастика

Режисер:Анатолій Лавренішин

Країна: Україна

Далеке майбутнє. Штучна зірка, що має забезпечувати енергією планети навколо себе, не працює. Єдиний, хто може її полагодити – дідусь маленької Віки, який і створив це світило. Однак він таємниче зникає. Дівчинка разом з помічником – крихітним роботом Віктором – вирушає на його пошуки. Так починаються захоплюючі пригоди двох друзів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...