facebook

У Сумах запровадили комендантську годину для дітей

Міська рада Сум заборонила перебування дітей до 16 років на вулиці без дорослих після 22:00 години.
Про це повідомляє міськрад Сум.

Міська рада ухвалила рішення про обмеження перебування юних сумчан у закладах, де провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування, на вулицях та інших громадських місцях на території Сумської міської тер громади.

“Забороняється перебування в закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування, на вулицях та інших громадських місцях Сумської міської територіальної громади дітей віком до 16 років з 22:00 до 6:00 без присутності одного з батьків чи іншого законного представника дитини або особи, яка її супроводжує і несе за неї персональну відповідальність”, – йдеться в повідомленні.

Таке рішення міськрада ухвалила з метою “профілактики правопорушень серед дітей та молоді, попередження криміногенної обстановки в підлітковому середовищі на території міста”.
Також це має “убезпечити від вчинення протиправних дій дітьми, поширення проявів вживання неповнолітніми алкогольних та слабоалкогольних напоїв, продажу підліткам спиртних напоїв та втягнення їх у пияцтво”.

Власникам розважальних закладів дозволяється у цей період часу вимагати у відвідувачів документи, що підтверджують досягнення ними 16-річного віку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...