facebook

У монастирі на Волині замироточила ікона

27-го вересня, у день свята Воздвиження Хреста Господнього, у володимирському монастирі на честь собору 12- ти апостолів, замироточила ікона «Всецариці», яка була привезена з іншими списками чудотворних ікон для молитви і поклоніння вірянам.

Як повідомляє Володимир-Волинська єпархія Православної Церкви України, після завершенні літургії до ікони підійшла жінка і побачила, що ангел вгорі ікони покритий чимось на подобу масла. Ігумен монастиря Трофим зазначає, що рідина, яка виступила з ікони є мироточенням.

25 вересня 2021 року, у чоловічий монастир на честь собору 12- ти апостолів м. Володимир Волинський прибули списки чудотворних ікон: Пресвятої Богородиці «Всецариця», «Троєручниця», «Достойно Є», Плащаниця з Поясом Богородиці, які були написані, освячені на Святій Горі Афон і подаровані народу України афонськими ченцями.

До цих ікон приходять багато людей за зціленням від онкозахворювань, цукрового діабету, алкоголізму, наркоманії, хвороб рук, ніг, очей і суглобів. Жінки моляться про материнство, також загалом – за здоров’я, благополуччя та навчання дітей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ікони перебуватимуть у монастирі до 1-го жовтня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...