facebook

У Польщі прикордонники затримали 2 українців, які допомагали нелегалам з Білорусі

Польські прикордонники затримали двох громадян України та двох громадян Сирії. Вони допомагали в організації незаконної міграції через польсько-білоруський кордон.

Чоловіків, які порушили закон, спіймали 12 жовтня працівники Підляського відділу Прикордонної служби Польщі.

У Польщі затримали 2 українців
Серед затриманих, є двоє українців, а також двоє громадян Сирії із німецькими посвідками на проживання. Усі вони допомагали в організації незаконного перетину кордону з Білорусі до Польщі.

Від початку 2021 року працівники цього відділу затримали 250 людей, серед яких були й громадяни України, які “допомагали” білорусам перетинати кордон.

До слова, протягом 12 жовтня зареєстрували 470 спроб нелегального перетину польсько-білоруського кордону. Усі спроби правоохоронці зірвали.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як Польща бореться з нелегалами
Через масовий потік мігрантів з території Білорусі у Польщі планують побудувати на кордоні паркан. Відповідний законопроєкт вже ухвалив польський парламент.
Крім того, з 2 вересня у зв’язку з міграційним тиском режиму Олександра Лукашенка у прикордонній смузі з Білоруссю у Підляському та Люблінському воєводствах ввели надзвичайний стан. 1 жовтня президент Анджей Дуда продовжив його ще на 60 днів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...