facebook

Магнітна буря накриє Україну: як уберегти себе

Магнітна буря чекає на українців вранці 15 листопада. Магнітні хвилі можуть погіршити самопочуття та загальний стан. Про це пише “РБК.Україна”.

Очікується, що у понеділок, 15 листопада, буде магнітна буря середнього рівня потужністю до 4 рівня за КР. Тривалість бурі також буде невеликою – на обід магнітні хвилі заспокояться і ситуація стабілізується.

Під час магнітної бурі нерідко може погіршуватись самопочуття та з’являтися легке нездужання. Серед частих симптомів головний біль, слабкість у тілі та стрибки тиску. Деякі українці можуть спостерігати підвищену емоційність та дратівливість або навпаки, сонливість та зниження концентрації уваги.

У період коливання магнітних хвиль фахівці рекомендують по можливості знизити фізичні навантаження та постаратися повноцінно виспатися. Також краще виключити з раціону шкідливу їжу та напої – жирну, гостру, спиртну та каву, – а також відмовитися від шкідливих звичок.

Явище часто провокує підвищену емоційність, тому варто менше приділяти уваги конфліктам. Допоможуть розслабитися прогулянки на свіжому повітрі або ванна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...