facebook

“Дівчинку врятував лише дзвінок батька”: у мережі показали наслідки обстрілу окупантами Мар’їнки. Фото

Український журналіст Євген Назаренко показав наслідки обстрілу російськими найманцями Мар’їнки. Він також розповів історії двох мирних жителів, які дивом вижили внаслідок дій окупантів.

'Дівчинку врятував лише дзвінок батька': у мережі показали наслідки обстрілу окупантами Мар'їнки. Фото

Про це Назаренко написав на своїй сторінці у Facebook. За його словами, на першому фото зображено дитяче ліжко, на якому спить 16-річна дівчинка.

Вчора увечері сюди влетів артснаряд. Дитину врятувало лише те, що батько зателефонував і сказав сховатися у підвалі.

“Але дівчинка досі шокована. Весь обстріл у Мар’їнці вона просиділа в підвалі”, – зазначив журналіст.

"Дівчинку врятував лише дзвінок батька": у мережі показали наслідки обстрілу окупантами Мар'їнки. Фото

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На другому ж фото зображені закривавлені капці. Чоловік повернувся з роботи, коли почався обстріл, але не встиг зайти до будинку.

Йому порубало руку осколками. Закривавлений мешканець зміг пройти два будинки та зайти до підвалу до сусідів. До приїзду швидкої допомоги чоловік втратив 2 літри крові. Наразі він перебуває у лікарні.

“Ось така ціна російського наступу”, – зазначив Назаренко.

Капці пораненого чоловіка

Зазначимо, що у середу, 23 лютого, ситуація на окупованих територіях українського Донбасу продовжує залишатись напруженою. Минулої доби збройні формування Російської Федерації 96 разів обстріляли позиції Збройних сил України, 81 – із застосуванням важкого озброєння. Внаслідок дій окупантів один український військовий загинув, ще шестеро отримали поранення.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

На Донбасі 22 лютого внаслідок обстрілу російсько-окупаційних військ загинув ще один український військовий. Боєць служив у військовій частині А-0536. Прізвище загиблого – Сливка.

21 лютого російсько-окупаційні війська відкривали вогонь 84 рази, 64 – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Окрім загиблих, ще 12 воїнів ЗСУ отримали поранення, а шестеро – бойові травми.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...