facebook

Російські окупанти вбили сина директора Гостомельського ліцею

Зв’язок із хлопцем зник 4 березня.

Російські окупанти вбили сина директора Гостомельського ліцею Володимира Захлюпаного – Сергія Захлюпаного. Цю трагічну новину повідомили у Facebook батьки загиблого.

Росіяни поцілили хлопцю в голову. Його тіло знайшли біля гаражів. Сусіди та знайомі під обстрілами поховали тіло біля будинків.

Мати Сергія – Наталія Захлюпана – опублікувала його світлини і написала:

“Дорогі гостомельчани і всі люди, які відгукнулися на мій пост та зробили репост про зниклого мого сина Сергія Захлюпаного, хочу вам від всього материнського серця подякувати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

21 березня був найгірший день в моєму житті. Нам подзвонили і повідомили страшну новину, що Сергія розстріляли окупанти пострілом в голову, знайшли його біля гаражів і зібралися знайомі та сусіди, які впізнали. Потім змогли біля будинків його поховати (тимчасово). За що їм низький уклін до землі. Страшнішого болю я не відчувала, це рана на серці, а рани ніколи не загоюються, рубець все рівно буде. Бо діти для нас найголовніші в нашому житті. Не пробачимо, не забудемо цього ніколи…Нехай Бог вас всіх береже. Слава Україні!”

Батько хлопця Володимир Захлюпаний написав у Facebook: “Пробач нас, сину!”

Раніше Наталія Захлюпана зверталася до жителів селища у соцмережі з проханням повідомити про місце перебування сина, зв’язок із яким зник 4 березня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...