facebook

“Чутки про загибель Привида Києва значно перебільшені”

Так у соціальних мережах пишуть фанати пілота-винищувача, який продовжує майстерно збивати ворожі літаки та захищати українське небо.

Чутки про загибель Привида Києва значно перебільшені 01

Як ним можна не захоплюватися, якщо він в перший же виліт 24 лютого збив ворожий літак. І щодня впродовж тижня саме цей пілот-винищувач двохсотив російських льотчиків, у яких завдання було одне – бомбити Київ. Після цього самі пілоти льотного складу почали називати побратима Привидом Києва, захоплюючись ним і рівняючись на нього. Кожен намагається досягнути його ж висот. Позивний миттєво розійшовся і поміж людей. Для киян його присутність в небі стала символом безпеки.

Перші три тижні, коли російські літаки та крилаті ракети активно атакували Україну, стали неймовірно результативними для Привида. Тільки на його рахунку – більше ніж 22 збиті ворожі літаки та крилаті ракети. Але ж крім нього по всій країні в небо піднімаються й інші пілоти. Всі разом вони відправили у пекло вже понад сто літальних апаратів країни-агресора.

На жаль, втрати серед льотного складу у нас також є. Але, як кажуть самі пілоти, льотчики не вмирають, вони летять в небо і не повертаються…

При цьому, інформаційну війну також ніхто не скасовував. І днями почалися ширися чутки про загибель саме Привида. І пишуть це, беручи інформацію про наших загиблих пілотів, про тих, хто також виконував бойові завдання. Маніпулюючи почуттями людей, ці дані використовують аби зневірити українців. Тож почали ширитися твердження, що Привид загинув. Але першоджерелом, як правило, стають сторінки з неповними іменами, без фотографій, без прив’язки до конкретної людини. Проведений аналіз нашими розвідниками дійшов висновків, що ці сторінки – фейкові або зроблені спеціально для вкидів. Звичайно, нашому ворогу б дуже хотілося розбити згуртованість українців, віру в наших захисників, а ще більше – аби Привида Києва не стало. Але він є.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

І днями, до речі, саме він під час патрулювання повітряного простору над Києвом знищив чергову повітряну ціль – крилату ракету, яка мала завдати втрат цивільному населенню та місту. Привид вкотре показав ворогу, що йому немає місця в українському небі.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...